GAZİANTEP / NİZİP - Hasan Çapan Anadolu Lisesi

Eyl

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılına başlarken okulumuza yeni gelen 9. sınıf öğrencilerimiz için rehberlik servisi tarafından oryantasyon çalışması yapılmıştır. Oryantasyon Çalışmasında okul tanıtımının yanı sıra öğrencilere rehberlik servisi tanıtılmış ve okul kuralları ile sınıf geçme yönetmeliğinden bahsedilmiştir.  Bu programı organize eden rehberlik servisine teşekkür ederiz

Eyl

Öğrencilerimiz bu yıl da 2023 YKS başarılarıyla bizleri gururlandırdılar. Bu başarıdan dolayı öğrencilerimizi tebrik eder, emeği geçen tüm öğretmen ve değerli velilerimize teşekkürlerimizi sunarız. Hasan Çapan Anadolu Lisesi ailesi olarak her zaman öğrencilerimizin yanında olduğumuzu hatırlatır, yeni okullarında güzel başarılara imza atmalarını temenni ederiz.

Haz

Okulumuzda 2022-2023 eğitim öğretim yılı 12. sınıf öğrencilerimizin mezuniyeti için Kep Atma töreni yapılmıştır. Mezuniyet Töreni okul müdürü İshak KILIÇ'ın konuşmasıyla başlamış ve okul birincisi Mustafa Umut KUTLU'nun  gelenekselleşen okul birinciliği kütüğüne adını çakmasıyla devam etmiştir. Törende Öğrencilere öğretmenleri tarafından temsili diplomalar verilmiş daha sonra da kep atma merasimi gerçekleştirilmiştir. Son olarak Mezuniyet pastası kesilerek tören son bulmuştur. Törene katılan okul aile birliği, veli ve öğrencilerimize teşekkür eder töreni organize eden başta Matematik Öğretmeni Oğuz KIRÇIL ve desteklerini esirgemeyen tüm öğretmenlerimizi tebrik ederiz.