GAZİANTEP / NİZİP - Hasan Çapan Anadolu Lisesi

Nis

Öğrencilerimizle, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi'nin düzenlediği Ramazan Sokağında; başı rahmet, ortası mağfiret, sonu cehennem azabından kurtuluş olan Ramazan ayına bir kez daha kavuşmanın sevincini yaşadık. Kurulan çadırlarda geleneklerimizi, sokak oyunlarımızı ve değerelerimizi yaşadığımız, bizi eski güzel Ramazan günlerine götüren bu etkinlikte görev alan Tüm Öğretmenlerimize emeklerinden dolayı sonsuz teşekkürlerimizi sunar ulaşım konusunda bizlere yardımcı olan Gaziantep Büyükşehir Belediyesine de minnetarlığımızı belirtiriz.

Mrt

Okulumuz öğrencileriyle 27.02.2024 ve 29.02.2024 tarihlerinde İlimizde bulunan Gallepark Macera Adasına gezi düzenlenmiştir. burdaki birçok parkuru ve sportif etkinlikleri deneyimleme imkanı bulan öğrencilerimize desteklerini eksik etmeyen tüm eğitmenlere ve geziyi organize eden öğretmenlerimize teşekkürlerimizi sunarız.

Mrt

Okulumuzda doğal afetlere hazırlık kapsamında 07.03.2024 tarihinde  Deprem tatbikatı yapılmıştır. Bu güzel çalışmanın öğrencilerimizde farkındalık oluşturmasını ümit eder emek veren tüm öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Mrt

İlçemizde bulunan Şehit Üsteğmen Uğur Taşçı Ortaokulu bir üst öğrenim kurumunu ziyaret kapsamında okulumuza ziyarette bulunmuştur. Bu ziyarette emeği geçen öğretmenlere teşekkürlerimizi sunar LGS'ye hazırlanan öğrencilerimize başarılar dileriz. Seneye onları da aramızda görmekten mutluluk duyarız.

Mrt

Okulumuzda Liselerde Bilim Uygulamaları projesi kapsamında birçok etkinlik yapılmıştır. Bunlardan biri 11. sınıf öğrencilerimizle Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Medine AYATA öncülüğünde "Devletin kalkınmasında Kamu mu Özel Sektör mü daha etkilidir?" konulu münazara yarışması olurken diğer bir etkinlikte Felsefe Grubu Binnur DİLER ve Müzik Öğretmeni Derya KÖKSAL'ın öncülüğünde 10. sınıf öğrencileriyle "Eğitimde Dijitalleşme" adlı söyleşi olmuştur. Etkinliklerde görev alan öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik eder katılım sağlayan öğrencilerimize teşekkürlerimizi sunarız.

Mrt

İlçamizde bulunan Uluyatır Atatürk Ortaokulu, bir üst öğrenim kurumunu ziyaret kapsamında okulumuza ziyarette bulunmuştur. Uluyatır Atatürk Ortaokulu öğretmen ve öğrencilerine bu nazik ziyaretleri için teşekkür eder, LGS'ye girecek olan öğrencilere başarılar diler, seneye onları da aramızda görmekten mutluluk duyarız.

Ock

Okulumuz öğrencileriyle Erikçe Macera Parkına gezi düzenlendi. Gezide birçok sportif faaaliyet gerçekleştiren öğrenciler hem kentin güzelliklerini keşfetmiş hemde temiz hava da enerji depolamışlardır. Öğrencilerimizin her etkinliği deneyimlemelerine yardımcı olan Erikçe Macera Parkı eğitmenlerine ve ulaşımda bizlere kolaylık sağlayan Gazaintep Büyükşehir Belediyesine çok teşekkür ederiz.

Ara

Okulumuz, 12. sınıf öğrencileriyle beraber Gaziantep Üniversitesi'nde düzenlenen Üniversite tanıtım günlerine katıdı. Birçok üniversitenin kendini tanıtma imkanı bulduğu bu organizasyonda farklı meslek gruplarından alanında uzman kişilerce meslek tanıtımı da yapıldı. Bu organizasyonda görev alarak öğrencilerimize eşlik eden İngilizce Öğretmeni Tayfun ÇAM ve Okul rehber Öğretmeni Suna ŞAHİN'e teşekkür ederiz.

Kas

Rehberlik dersi bünyesinde bulunan bir üst eğitim kurumunu tanıma kapsamında Fatma Alkan Ortaokulu 8. sınıf öğrencilerini okulumuzda ağırladık. Programı organize eden Fatma Alkan Ortaokulu rehber öğretmeni ve katılan öğrencilere teşekkür eder, onları da aramızda görebilmek temennisinde bulunarak sınav maratonunda başarılar dileriz.

Kas

Okulumuzun hazırlamış olduğu 24 Kasım Öğretmenler Günü Programı Sayın Kaymakamımız Osman UĞURLU, Belediye Başkan vekili Salih UYGUR, İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Murat KILIÇ ve İlçe protokolünün katılımı ile Nizip Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi salonunda gerçekleştrildi. Programın hazırlanmasında emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz. Başta Şehit öğretmenlerimiz olmak üzere geleceğimizin teminatı olan öğrencilerimizi yarınlara hazırlayan öğretmenlerimizin öğretmenler günü kutlu olsun.

Kas

Cumhuriyetin kurucusu Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK'ün vefatının 85. yılında okulumuzda anma programı düzenlendi. Programı organize eden Felsefe Grubu öğretmeni Binnur DİLER ve Türk Dili Edebiyatı öğretmeni Ebru ŞAHİN'e teşekkür eder, programda görev alan Müzik öğretmeni Derya KÖKSAL ve tüm öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Kas

20.11.2023 tarihinde sayın kaymakamımız Osman UĞURLU okulumuzu ziyaret etmiştir. Sınıfları tek tek dolaşıp daha sonra öğretmenlerle de sohbet eden sayın kaymakamımız Osman UĞURLU'ya bu nazik ziyaretinden dolayı çok teşekkür ederiz.

Kas

02.11.2023 tarihinde Okulumuz 10. sınıf öğrencileriyle Nizip Belediyesi 4. kitap fuarını ziyaret ettik. Bu ziyarette öğrencilerimize eşlik eden okul rehber öğretmeni Suna ŞAHİN ve Felsefe Grubu öğretmeni Binnur DİLER'e teşekkür ederiz.

Kas

29 Ekim Cumhuriyet bayramı okulumuzda coşkuyla kutlandı. 100. yılı olması sebebiyle bu yıl ayrı bir coşkuyla kutladığımız Cumhuriyet bayramı programını organize eden Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Kevser KÖKMEN ve Tarih Öğretmeni Lütfiye COMART'ı tebrik eder, organize ettiği koroyla programda görev alan Müzik Öğretmenimiz Derya KÖKSAL ve tüm öğrencilerimize teşekkürlerimizi sunarız.

Ekm

12.10.2023 tarihinde 9. Sınıf öğrencilerimize yönelik ikinci oryantasyon çalışmasını da Nizip Zeugma Müzesine yaptığımız geziyle gerçekleştirdik. Öğrencilerimizin içinde yaşadıkları coğrafyanın tarihini öğrenmelerine öncelik verdiğimiz bu gezide öğrencilerimizin kaynaşmasını da sağladık. Gezi de bizlere ulaşım kolaylığı sağlayan Nizip Belediyesine, katılım sağlayan öğrencilerimize ve görev alan Öğretmenlerimiz; Derya KÖKSAL, Ebru ŞAHİN, Suna ŞAHİN ve Tayfun ÇAM'a teşekkürlerimizi sunarız.